Serena

Kun lapsenlapsilta oli enää muutama päivä kesälomaa jäljellä ennen koulujen alkamista, isoisänä mietin, mikä olisi mukava tapa juhlistaa sitä. Koska sää oli ollut epävakaata lähes koko kesän, katseeni kääntyi vesipuisto Serenaan. Siellähän on myös suuri sisähalli altainen ja liukumäkineen, eikä niiden käyttö ole säästä riippuvainen. Siis Serenaan!


Päätin, että nyt otetaan ilo irti kunnolla ja varasin myös 6-8 hengen mökin meille.
Hirsimökki oli kohtuuhintainen ja erittäin hyvin varusteltu. Astioiden ja liinavaatteiden lisäksi siinä oli mm. takka ja saunakin.
Kuinka ollakaan, meille sattui vierailun ajaksi kauniin aurinkoiset ja lämpimät kesäpäivät! Pääsimme nauttimaan siis myös ulkoaltaista ja ulkotilojen lukuisista liukumäistä jäätelökioskiakaan unohtamatta.
Voi sitä lasten riemua! Joka mäestä melkein piti laskea kerta toisensa jälkeen! Kaikkein hurjimmat jätimme vielä väliin. Ehkä muutaman vuoden kuluttua kun tytöt kasvavat.
Kaikista huimin kokemus oli tilaamani vaijeriliuku, joka meitä kaikkia vähän jännitti etukäteen.

Vaijeriliuku yli lammen oli huikea kokemus!
Kaikkein pienin (8-vuotias) jätti sen väliin. Me muut mentiin aluksi vähän henki kurkussa, mutta lopulta suuresti nauttien valjaissa, pelkän teräsvaijerin varassa korkealta kalliolta lammen yli toiselle rannalle!
Vaikka ensin hiukan pelotti, liun aikana kaikki riemuitsivat ja osa jopa kiljui riemusta! Oli se niin sykähdyttävä kokemus. Jännittävä, mutta täysin turvallinen elämys!
Kun viettää koko päivän vesipuistossa, välillä täytyy tietysti syödäkin. Mökissä olisi voinut tietysti kokkaillakin, mutta valitsimme Serenan ravintolat. Ensimmäisenä päivänä tyttöjen toiveen mukaisesti valitsimme pikaruokaa tyyliin hampurilaiset, ranskalaiset ja cokis. Tytöt kehuivat kilvan annoksiaan, ja vaikka itse en enää innostu näistä ruuista, täytyy myöntää, että maukkaita ja tuoreen tuntuisia ne olivat.
Toisena päivänä valitsimme enemmän aikuiseen makuun olevan noutopöydän. Sinä oli kolme lämminruokavaihtoehtoa salaatteineen. Tämä pöytä sai vaarinkin innostumaan!

Illalla oli mukava istua takkatulen loimussa.

Kaiken altaissa puljaamisen jälkeen lämmitimme illalla vielä saunan ja paistoimme makkaraa takkatulen loimussa. Toisena päivänä luovutimme mökin (klo 12 mennessä) ja pulikoimme altaissa ja liukumäissä vielä uudestaan viitisen tuntia. Ja ihan yhtä riemullista, hauskaa ja ihanaa se oli vielä toisenakin päivänä!

Koulujen alettua Serena on viikolla suljettu. Avoinna vielä su 20.8. ja viikonloppuna 26-27.8. Sen jälkeen koulujen syysloman aikaan taas.

Katso aukioloajat ja kaikki Serenan palvelut täältä heidän kotisivultaan:

https://www.serena.fi/

Serena sijaitsee Espoossa Korpilammen rannalla lähellä Vihdintietä.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aasialainen keittiö Kellokoskella

Board Game

Autoon renkaat