Blogi: Kiintokalusteita ja huonekaluja

Koska suunnittelemme vaimoni kanssa talon rakentamista, jouduimme myös sisustamiskysymyksen kanssa "nokikkain". Myrskylästä löytyi mielenkiintoinen vaihtoehto. Tässä esittelyblogia siitä ja pientä pohdiskelua. Kodit ovat erilaisia ja erikokoisia. Siksi parasta tässä mielestäni on omien mittojen mukaan toimitus!

"AX-Design on monipuolinen puusepänliike Myrskylästä, joka valmistaa yksilöllisiä, korkeatasoisia kiintokalusteita ja huonekaluja koteihin ja toimistoihin. Kalusteita, jotka kestävät elämää." 

Tuo oli lainaus heidän kotisivuiltaan: http://ax-design.fi/  Tustuttuani yrityksen verstaaseen ja myös yhteen kotiin, jossa näitä tuotteita on asennettuna ja käytössä, voin sanoa, että näin on. Yksilöllisiä, korkeatasoisia kiintokalusteita ja huonekaluja.

Tämä yritys löytyi hakukoneen avulla ja on tarpeen minulle ja perheelleni koska suunnittelemme rakentamista Myrskylään. Heidän toiminta-alueensa on kuitenkin laajempi kuin vain Uusimaa.

Tässä Somevaari tutustumassa AX-Design tyylikkääseen keittiöön. "Erittäin toimiva kokonaisuus".

Tämä "mittojen mukaan" toimitus teki vaikutuksen Somevaariin:

Yrittäjä Aleksi Kauppinen: ”Valmistamme kalusteita kaikkiin kodin tiloihin keittiöstä kylpyhuoneeseen ­- asennettuna. Kalusteemme eivät ole sidottuja vakiomittoihin, mikä mahdollistaa monipuolisemman tilankäytön. Tarjoamme kokonaisvaltaisia ratkaisuja, joissa yhdistyvät asiakkaan toiveet toimivaan tekniseen toteutukseen. Toimintatapamme on yksinkertainen – meiltä saat kaiken.” AX-Design Oy:n omistaja Aleksi Kauppinen valittiin Uudenmaan vuoden 2015 nuoreksi yrittäjäksi ja Myrskylän vuoden yrittäjäksi vuonna 2014.


Aleksi Kauppinen: 

Somevaari: Totesin verstaalla, että se on nykyaikainen ja toimiva. Henkilökunta vaikutti motivoituneelta ja töitä tehtiin ahkerasti. Laadunvalvonnan tarkkuus teki vaikutuksen.
"Verstas on valmistunut vuonna 2010 ja tilat on jo rakennusvaiheessa suunniteltu puusepänteollisuudelle sopiviksi. Verstaalla on käytössä erittäin moderni ja laaja konekanta, joka soveltuu niin levykaluste- kuin massiivipuutuotteiden teolliseen valmistukseen."


Esimerkkejä tuotteista: Lähtökohtana tulevalle tuotteelle voivat olla mitat, idea tai tahto juuri omaan kotiin sopivasta kalusteesta. Valmistamme tuotteita myös yritysten ja julkisen sektorin tarpeisiin. Laadukas, kotimainen käsityö yhdistettynä nykyaikaisiin tuotantomenetelmiin takaa onnistuneen lopputuloksen.

(Poimin näitä esimerkkejä kotisvuilta).

 • Keittiökalusteet
 • Kylpyhuonekalusteet
 • Säilytysjärjestelmät

 • Huonekalut
 • Saunan lauteet
 • Ovet
 • IkkunatUlkokalusteet

Massiivipuinen arkkupöytä. (Erityisesti tämä kaluste säväytti Somevaaria)

AX:Design palvelu on kattavaa, lupaa Kauppinen: Saat meiltä suunnittelupalvelun, 3D-kuvat sekä tulevien kalusteiden mittauksen ja asennuksen eli koko paketin helposti. Voit tilata kauttamme kätevästi myös kodinkoneet.
Tuotteet yritysten ja julkisen sektorin tarpeisiin
 • Päiväkotien, koulujen, hoitokotien
  yms. kiinto- ja erikoiskalusteet
 • Julkisten tilojen kalustekokonaisuudet
 • Messukalusteet
 • Hammaslääkärikalusteet
 • Huonekalukomponentit
 • Tapahtumien rakenteet ja kalusteet
Somevaarin  kommentti: Tässä yrityksessä laadusta ei tingitä ja hinta näytti olevan oikeassa suhteessa laatuun! Ei ehkä kaikkein halvin, mutta erittäin laadukasta työtä niin kotiin kuin toimistoon!

Tässä uudelleen kotisivun osoite: http://ax-design.fi/ 
AX-Design Oy
Pukkilantie 16, 07600 Myrskylä
puh. 044 9757 204
info@ax-design.fi
Asiakaspalautteita
Palautteet poimittu AX_Design Facebook-sivuilta.
"Niin joustavaa ja ystävällistä palvelua ja mikä parasta, asiakkaan hulluimmatkin ideat pyritään toteuttamaan yksilöllisesti. Ja työnjälki on täydellistä."
"Nämä pojat taitavat puun muokkaamisen. Olemme erittäin tyytyväisiä keittiöön ja meidän huikeaan ruokapöytään."
"Olette kasvaneet useamman työntekijän yritykseksi tekemällä sitä, mitä osaatte ja tekemällä sen hyvin. Kun muutama vuosi sitten Lahden messuilla Aleksi houkutteli minut ja mieheni osastolle, jossa nuori yritys esitteli tuotteitaan, niin se ammattiylpeys herätti huomiota. Ja hienot kalusteet meille tehtiinkin! Ihanan rouhea kylppärin allastaso, jykevän kaunis ruokapöytä, toiveitten keittiö... Menestys tulee hyvällä työllä."
"Ehdotonta Huippulaatua Myrskylästa. Koneet huippuluokkaa, samoin ammattitaito. Suosittelen."
"Kiitos, ollaan todella tyytyväisiä kaikin puolin!"
Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aasialainen keittiö Kellokoskella

Board Game

Autoon renkaat