Sorsanpesä


MUKAVASTI ASUNTOMESSUILLE HOTELLI SORSANPESÄN PAKETILLAOman talon rakentaminen on meillä suunnitelmissa, joten asuntomessut kiinnostavat kovasti. Tänä vuonna ne ovat Seinäjoella eli aika kaukana meistä. Päivän vierailu ei tullut siis kysymykseen. Löysimme netistä hotelli Sorsanpesän asuntomessutarjouksen, johon sisältyivät yöpymisen lisäksi messuliput ja kuljetukset.
Saavuimme jo aamupäivällä ja saimme saman tien kutsukortit, jotka piti vain rekisteröidä netissä. Kuljetus lähti hotellin edestä, josta ajoi non-stop kuljetus. Nuori, hauskasti pohjalaisittain puhuva kuljettaja kertoi matkan aikana oleelliset tiedot paluukyydistä ja kävelyreitistä, jos joku halusi patikoida takaisin.
Messuportilla ei tarvinnut jonotella, sen kuin käveli sisään kutsukorttia heilutellen. Lähtiessämme aurinko paistoi, emmekä huomanneet ottaa sadetakkia mukaan. Iltapäivällä alkoi kuitenkin sataa rankasti. Messuportilta sai leiman, jolla pääsi saman päivän aikana takaisin ja sattumalta paluukyytikin oli juuri lähdössä. Kuljettaja oli kyllä antanut numeronsa, josta sai tilata kyydin. Kävimme välillä lepäilemässä viihtyisässä hotellihuoneessamme, ja palasimme messuille, tällä kertaa paremmin varustautuneina.
Illalla jaloissa kyllä tuntuivat päivän aikana messuilla kävellyt kilometrit! Saunakin olisi ollut tarjolla, mutta tyydyimme ihailemaan kaunista jokimaisemaa terassilla. Hotelli on panostanut sänkyihin, ja makoisasti nukutun yön jälkeen maistui runsas aamiaisbuffet.

Asuntomessuvierailu sujui todella mukavasti, ei tarvinnut itse huolehtia pysäköinneistä, liityntäkuljetuksista eikä edes lipuista, vaan keskittyä etsimään ideoita unelmien kotiin.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aasialainen keittiö Kellokoskella

Board Game

Autoon renkaat