Panimoravintola


MALLASKOSKEN PANIMORAVINTOLA


Seinäjoen reissulla nälän yllättäessä löysimme sattumoisin tiemme Mallaskosken panimoravintolaan tienvarsikyltin houkuttelemana. Se sijaitsi hienolla paikalla kosken rannalla vanhan vesitornin varjossa.
Ensin piti piipahtaa vessassa, ja siellä olisi sitten voinut viettää pitemmänkin ajan: seinät oli tapetoitu vanhojen aikakauslehtien sivuilla, joissa oli mitä mielenkiintoisempia juttuja.
Nälkä kuitenkin vaivasi, joten ruokalistaan piti tutustua. Täällä söisi isompikin seurue, vaikkapa lapsiperhe, edullisesti. Alle kympillä sai jo esimerkiksi makkara-tai kanakorin, eikä mikään juuri sen kalliimpaa ollut. Tilasimme tandoorikanahampurilaisen ja hauskasti nimetyn sitä sun tätä-tarjottimen. Hampurilainen ei ollut ihan tavanomaisimmasta päästä kaurasämpylöineen ja mangomajoneeseineen ja maistui oikein hyvältä. Sitä sun tätä -tarjottimella oli nimensä mukaisesti valikoima kanaa, possua, makkaraa ja vihanneksia. Nälkä ei todellakaan jäänyt ja isolla terassilla söimme auringosta nauttien.

Nimensä mukaisesti panimoravintolassa oli toki laaja valikoima paikallisia oluita, mutta autoilijoilta ne jäivät maistelematta. Kosken kuohuja kävimme ihailemassa. Suosittelemme kaikille nälkäisille, jotka eivät halua maksaa itseään kipeäksi, mutta silti syödä hyvin.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aasialainen keittiö Kellokoskella

Board Game

Autoon renkaat