Vapaaehtoisten juhla

Järjestän alueemme pääasiassa iäkkäille vapaaehtoisille "Vapaaehtoisten juhla" nimistä illallista ravintola Ruukissa Kellokoskella keskiviikkona 14.12. klo 17 alkaen. Useimmat osallistujista ovat tehneet vuosia palkatta/palkkiotta vapaaehtoistyötä yhteisömme hyväksi eri järjestöissä. Muun muassa Kellokosken Eläkeläiset ry:ssä, paikallisessa VPK:ssa, Mannerheimin Lastensuojeluliitossa, Partiossa, urheiluseura Kellokosken Alussa, Tuusulan seurakunnassa ja kotiseutuyhdistys Me Kellokoskelaiset ry:ssä. Muutaman yrityksen tukemana Somevaari (PRH:n hyväksymä tavaramerkki) tarjoaa tilaisuudessa kutsutuille juhla-aterian ja järjestää heille viihdyttävää ohjelmaa.

Vapaaehtoistyötä tekemällä olet osallisena yhteisösi toiminnassa.
Tapahtuman puuhamiehen esittely: Olen Aku Eronen, Somevaari - yksi Suomen tunnetuimpia some-persoonia ja vapaaehtoistyöntekijöitä. Minut valittiin myös 3.12. vietetyn Vapaaehtoisten päivän yhdeksi "Päivän kasvoksi". Siitä kerrotaan täällä: http://www.kansalaisareena.fi/vapaaehtoistenpaiva/

Arvioni mukaan osittain myös näillä ansioilla sain kutsun presidentinlinnaan itsenäisyyspäivän vastaanotolle.

Somevaari sovittamassa frakkia

Olen kutsunut 35 vapaaehtoistyöntekijää juhliin. Mikäli yrityksesi haluaa tukea hanketta pienellä summalla, ole hyvä ja ota yhteyttä Somevaariin. Enää hiukan puuttuu budjetin loppusummasta. Yksityishenkilöt jättäisin tämän ulkopuolelle.

Sähköposti:  aku.eronen@hotmail.com puhelin: 045 1203 725

Otan kuvia tilaisuudesta ja kirjoitan ja jaan siitä blogin lähipäivinä kun se on pidetty. Blogissa tullaan mainitsemaan tapahtuman mahdollistaneet yritykset. 

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aasialainen keittiö Kellokoskella

Board Game

Autoon renkaat