Linnan juhliin - pääasiat kuntoon

Saimme suureksi yllätykseksemme kutsun tämän vuoden Linnan juhliin. Kun yllätyksestä oli toivuttu – ja kutsun aitous varmistettu – alkoikin pohdinta siitä, millaisena sinne voisi mennä, eli mitä laitetaan päälle ja mitä muuta tarvitaan. Paniikki meinasi uhata siinä vaiheessa, kun huomasimme, että päivähän on vapaapäivä. Olisikohan luottokampaaja  Nina Studio Groovyssa töissä? Kampaajahan on naisille henkilö, jota ei hevin vaihdeta. Kun hyvä löytyy, hänen perässään voidaan hyvin vaihtaa kampaamoa. Onneksi rouvan luottokampaaja suostui tulemaan töihin, joten tukkakriisiltä vältyttiin. Olihan selvää, että sen kerran kun kutsun saa, ulkoasuun on pakko panostaa.

Päivä alkoi siis kampaajalla, jossa loihdittiin lyhyisiin hiuksiin juhlakampaus. Siinä vaiheessa se näytti vielä vähän hassulta, kun kasvoilla ei ollut meikkiä.


Kun sitten meikkaaja oli saanut työnsä valmiiksi, ja juhlavaatteet saatu päälle, peilistä katsoikin ihan toisen näköinen nainen. Juhlatunnelma alkoi kohota ulkoasun kohenemisen myötä. Kyllä ikääntyneemmänkin naisen itsetunto kummasti kohoaa, kun saa päivitettyä itsestään parhaan mahdollisen version.


Linnassa oli varmempi olo kättelyyn jonottaessa ja parketilla pyöriessä, kun ei tarvinnut yhtään miettiä, kestääkö kampaus ja onko nyt jotenkin liian vaatimattoman näköinen! Kiitos Ninalle Studio Groovyyn!


Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aasialainen keittiö Kellokoskella

Board Game

Autoon renkaat