Kauniina linnanjuhliin

Kun täysin yllättäen saa kutsun presidentin itsenäisyyspäiväjuhliin Linnaan, joutuu suurimman tunnekuohun vaimennuttua miettimään monia ulkoasuun liittyviä pulmia. Onhan selvää, että sinne ei mennä kuin mille tahansa kutsuille, vaan parastaan on yritettävä niin pukeutumisen kuin muunkin ulkoisen olemuksen suhteen.

Ammattilaisen meikkaus on tarkkaa työtä.
Somevaarin vaimo kertoo: Olen arkena sangen huoleton ja nopea meikkaaja. Värillinen päivävoide, ripsiväri ja huulipuna riittävät vallan mainiosti. Ei koulutyössä oppilaiden edessä ole mielestäni oikein sopivaakaan esiintyä "täydessä tällingissä". Nyt oli kuitenkin sellaiset juhlat tiedossa, että ammattilaisen apua kaivattiin. Onneksi sellainen oli heti tiedossa: Keto-Orvokin yrittäjä Sari Husa Kellokoskelta. Hän oli jo ennestään tuttu ja oli tehnyt kuusi vuotta aiemmin häämeikkinikin. Vaikka oli itsenäisyyspäivä, hän suostui tulemaan töihin.

Ensin siis kampaajalle ja sitten Sarin käsittelyyn. 60-vuotiaasta ei saa millään taituruudella kaksikymppisen näköistä, mutta sangen hehkeä ilmestys katseli peilistä Sarin uurastuksen tuloksena. Tuskin itse tunnistin itseäni! Suhtauduin alussa epäilevästi tekoripsiin, kun en tähän ikään mennessä ollut sellaisia vielä käyttänyt, mutta Sari laittoi pieniä ripsitupsuja omien ripsieni lomaan ja lopputulos oli aika ihana. Päivänvalossa meikki näytti aika vahvalta, mutta Sari vakuutti, että TV-lamppujen loisteessa ja iltavalaistuksessa se on juuri hyvä. Olimme menossa MTV 3-studioon haastateltavaksi ennen juhlia. Hän oli oikeassa: TV-studion meikkaajan ei tarvinnut kuin vähän lisätä puuteria nenän päälle.


Kun sain iltapuvun päälleni ja itse tehdyt korut paikoilleen, tuli ihan kuningatarfiilis. Arkiminäni oli hävinnyt, olin kauniimpi versio itsestäni. Taitavasti tehty meikki kohottaa naisen kuin naisen itsetuntoa!

Keto-Orvokin kotisivulle pääset klikkaamalla TÄSTÄ

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aasialainen keittiö Kellokoskella

Board Game

Autoon renkaat