Linnanjuhlat

Tasavallan presidentti puolisoineen kutsui Somevaari Aku Erosen ja hänen puolisonsa Soile Niittymäen Itsenäisyyspäivän juhlavastaanotolle Linnaan.

Kuva presidentinlinnasta


Somevaari ja vaimo Soile Niittymäki presidentinlinnassa itsenäisyyspäivän vastaanotolla.Somevaari on eläkeläisyrittäjä. Hänen yrityksensä Aku News (toiminimi) on Suomen Yrittäjät jäsen. Hänet valittiin Kellokosken Yrittäjien hallitukseen 2017 alkaen kaksivuotiskaudeksi ja siellä yhdistyksen tiedottajaksi. Somevaari on Patentti ja Rekisterihallituksen hyväksymä tavaramerkki, ei pelkkä lempinimi tai some-tunnus.
Lue TÄSTÄ Mtv Uutisten juttu Somevaarin linnanjuhliin valmistautumisesta.

Somevaari sovittamassa frakkia.
Somevaari on "yksi seuratuimpia suomalaisia twitterissä". Hän kirjoittaa ja jakaa somessa yritysesittely / tuote-esittely -blogeja, pitää sopimuksen mukaan luentoja digitalisaatiosta, internetistä ja sosiaalisesta mediasta. Näiden käytöstä, näiden tuomista hyödyistä, iloista ja säästöistä ihmisille, yrityksille, järjestöille, ympäristölle ja yhteiskunnalle. Luennoilla käsitellään myös somen "sudenkuoppia" ja haitallisia ilmiöitä. Hän haluaa aina korostaa myös positiivisen asenteen merkitystä ihmisen elämässä yleensä. Somevaari luennoi epätieteellisesti, kansantajuisesti, apuvälineenä Power Point.

Somevaari luennoi Scandic Park hotellissa Helsingissä
Somevaari korostaa aina myös hyvien käytöstapojen merkitystä somessa! "Pitää muistaa, että siellä viestitellään ihmisille ja sitä varten meille on opetettu käytöstavat".
Somevaari on myös rotary (Tuusula), Kellokosken Eläkeläiset ry:n puheenjohtaja ja Lions Club Jean Sibelius (Järvenpää) jäsen.

Somevaari linnaankutsusta: "Olen yllättynyt, kiitollinen, iloinen ja ylpeäkin. Kutsussa ei selitetä sen perusteita, mutta johtuisikohan tämä kunnianosoitus ainakin osittain siitä, että vastasin voimakkaasti presidentin yhden uudenvuodenpuheen kutsuun auttaa yksinäisiä ja syrjäytyneitä? Olen tehnyt sen jälkeen varsin paljon erilaisia vapaaehtoistöitä, ja tänä vuonna minut valittiin 3.12. vietettävän kansainvälisen Vapaaehtoisten päivän yhdeksi "Päivän kasvoksi" Suomessa. Teenhän minä toki aika paljon muutakin, mutta näistä "ansioista" arvelen kutsun vahvimmin johtuneen. Kyllä tämä silti vei miltei jalat alta. En millään meinannut uskoa kutsua todeksi! Mahtavaa päästä kerran mukaan valtakunnan ykkösbileisiin"! 

 
Juhla-asu löytyi Hyvinkäältä Miesten pukuhuoneelta
Linnanjuhlat on jotain aivan  erityistä. Niin on siis oltava vaatetuksenkin. 

Tässä Seura-lehden juttu linkissä selviää ehkä yksi kutsun syistä, klikkaa: Arjen sankari 

Soile kutsusta: "Olen aina katsonut itsenäisyyspäivän vastaanoton televisiosta, mutta en ole kuvitellut itse sinne koskaan pääseväni. Oli se valtaisa yllätys ja aluksi emme oikein uskaltaneet uskoakaan, että kutsu oli aito. Piti soittaa presidentin kansliaan ja varmistaa asia. Odotan tilaisuutta iloisena ja hivenen jännittyneenäkin!"

Somevaarin kotisivulle pääset klikkaamalla tästä: somevaari.fi 
Sähköposti: akunews@outlook.com
Puhelin: 045 1203 725 

Kuvagalleriaan klikkaamalla tästä.  

Yrittäjä/toimija: Entä jos sinäkin tilaisit "superseuratun Somevaarin" luennoimaan ja/tai twiittaamaan järjestämääsi tilaisuuteen? Tai jospa ehdottaisit esimiehellesi Somevaarin kutsumista?

Suomalaisella twitter-tilillä @Somevaari on noin 38 000 seuraajaa. (joulukuu 2016)
Eglanninkielisellä @an_blogs twitter-tilillä noin 117 000 seuraajaa. (marraskuu 2016)


Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aasialainen keittiö Kellokoskella

Board Game

Omakotitalo järven rannalla