Punainen Sulka

PuSu iltamat isille ja koko perheelle 12.11.2016 Ohkolassa järjestäjinä Kellokosken lions-klubit.
 Suomen Lions-klubit toteuttavat koko maassa kuudennen Punainen sulka-varainkeräyskampanjan  2016-2017.


 Edellinen kampanja toteutettiin kymmenen vuotta sitten. Tuen kohteeksi Lions-klubit ovat valinneet 100-vuotta täyttävän itsenäisen Suomen nuorison teemalla: Tue nuorta itsenäisyyteen. Keräystavoite on 5 miljoonaa euroa ja tuki ohjataan keräyskumppaneiden kautta neljälle osa-alueelle:  Syrjäytymisen ehkäiseminen, päihteettömyys, elämänhallinta ja mielenterveys. 
Varojen keräämiseksi Tuusulan Kellokosken lions-klubit LC Kellokoski ja LC Kellokoski/Annat järjestävät 12.11.2016 PuSu- Iltamat Ohkolan Nuorisoseurantalolla. Iltamat on tarkoitettu koko perheelle ja ne alkavat kello 18.00. Iltamissa on ohjelmaa lapsille mm. taikuri Valtteri esiintyy  sekä  lasten musiikkiesitys.  Koko perheen tietokilpailun järjestää Ohkolan eräkerho.  Huutokaupan  vetää sulkalähettiläs Esa Niemi (Niemi Palvelut Oy) ja huudettavana on vanhaa ja uutta tavaraa.  Arpajaisissa on myös  mahdollisuus voittaa mukavia palkintoja. Buffetti on auki koko illan ja tarjolla on sekä suolaisia että makeita herkkuja. 
Illan kruunaa tietysti tanssi, joka alkaa kello 21.00 ja lattialla voi pyörähdellä aina kello 23.15 asti. Musiikista vastaa järvenpääläinen Arto Pesonen &  Kokotahti yhtye teemallaan: Tunnetta, taitoa ja tyyliä.

Arto Pesonen &  Kokotahti
Liput maksavat € 15,- aikuisilta ja € 5,- lapsilta. Lippuja myyvät  P.040 933 1373 / Mikko LC Kellokoski  ja 0400 452181 / Merja LC Kellokoski/Annat. Niitä saattaa saada myös ovelta ennen iltamien alkamista. Varminta on kuitenkin hankkia lippu etukäteen. 

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aasialainen keittiö Kellokoskella

Board Game

Autoon renkaat