Kylpylä ja Vesipuisto - Flamingo Spa, Vantaa

Flamingo Span Vesipuisto tarjoaa riemastuttavia hetkiä kaikille pulikoinnin ja myös vauhdikkaampien vesileikkien ystäville. Kylpylässä taas voi rentoutua, ottaa hoitoja ja rauhoittua.Voi sitä ihanuutta kun Somevaari vei pojantyttäret Flamingon Vesipuistoon! Viihdyimme siellä peräti kolme tuntia! Välillä toki nautimme maukkaat hampurilaisateriat jälkiruokineen altaan reunalla kahvilassa. Kuvan ilmeet kertovat fiiliksistämme. 

Vesipuistossa on monenlaisia altaita, poreilulla ja ilman, sekä lukuisa määrä erilaisia liukumäkiä. Veden lämpötiloissakin löytyy varmasti perheen pienimmillekin sopivan lämmin. 

Meillä oli sykähdyttävä päivä ihanassa vesipuistossa!

Ymmärrettävästi niin kylpylässä kuin vesipuistossakaan ei voi kuvata, joten sain blogiin vain tuon yhden kuvan altaille tulon oven vierestä.

Klikkaa tästä Flamingo Span oman kotisivun kuvagalleriaan 

Toisella puolella, Flamingo Span aikuisten kylpylässä voi nauttia mm. 37 C lämminvesialtaasta, hoitavasta mineraalivesialtaasta ja sen porepedeistä, kuudesta erilaisesta saunasta, lämmitetyistä lepodivaanista ja totta kai Spa Cafen menusta (A-oikeudet). 
Kävin itse kokeilemassa kylpylän kolmea eri saunaa. Ensin kävin miellyttävän lämpimässä, mutta ei kuumassa höyrysaunassa. "Lieventää stressiä ja hellii kipeitä lihaksia ja niveliä". Lämpötila on siellä vain noin 50 astetta. 
Kävin myös nauttimassa tervantuoksuisista löylyistä perinnesaunassa ja kokeilin saunomista kimaltelevien kattokruunujen loisteessa uudessa kristallisaunassa. Suosittelen jokaista. Vielä jäi kolme saunaa seuraavaan kertaan.

Erilaisia ylellisiä yksilöhoitoja on Flamingo Spassa peräti yli 30. 
Kylpylässä voit viettää omaa aikaasi, antaa arjen huolien pyyhkiytyä pois.

Voit esimerkiksi kellua hoitavassa mineraalivesialtaassa ja rentoutua kuunnellen vedenalaista musiikkia. 
"Mineraalivesialtaan suolapitoisuus on 2,5 % ja se hellii ihoa ja hengitysteitäsi. Altaassa on myös rentouttavia porejacuzzeja, jotka hierovat kevyesti kipeitä lihaksia. Veden lämpötila 34 astetta."

Ihan kaikkea en tästä tarjonnan paljoudesta ehtinyt itse yhdellä käynnillä kokeilla, joten osa on Flamingo Span kotisivulta poimittua tietoa.

Kiinnostanee yrityksiä - "Kylpytakkipalaveri: Flamingo Spassa voit järjestää rennon palaverin kylpytakeissa ja uima-asuissa 10-30 henkilön ryhmille. Kokouksen jälkeen Spa Kylpylän altaat ja saunat ovat ryhmän vapaassa käytössä."

Yhteenvetona sanoisin, että täällä kylpylässä niin mieli kuin keho saavat hoitoa ja lepoa.

Tällä kertaa olimme tyttöjen kanssa myös varanneet hotellin puolelta kahden hengen huoneen, vaikka kotiinkaan ei olisi ollut pitkä matka. Halusimme kunnolla irti arjesta. 
Huoneessa oli lapsille kaksi lisävuodetta, eli pariskunta mahtuisi huoneeseen kahden lapsensa kanssa.
Huone oli erittäin siisti ja vuoteet hyvät. Varustelu normaalia, hyvää suomalaista tasoa. Aamiaisella oli runsaasti valinnanvaraa ja sen laatu oli hyvätasoinen.

Kaiken kaikkiaan tämä oli erittäin rentouttava, ihastuttava arjesta irtautuminen poikani tyttärien kanssa.

Tästä klikkaamalla pääset Flamingo Span etusivulle


Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aasialainen keittiö Kellokoskella

Board Game

Autoon renkaat