Miksi sopisin kansanedustajaksi

 

Uskoisin olevani hyvä kansanedustaja, koska minulla on monipuolinen ja laaja näkemys ja kokemus suomalaisesta yhteiskunnasta. Kuvan alla kerron miten ne olen hankkinut.

somevaari Aku Eronen

Savolaisesta maatilan pojasta helsinkiläiseksi palkansaajaksi

Olen maanviljelijäpariskunnan poika ja kasvanut maaseudulla aikuiseksi. Muutin Helsinkiin tultuani täysi-ikäiseksi ja asuin siellä yli 30 vuotta.

Elätin itseni ja perheeni tuolloin toimimalla palkansaajana atk/it alalla. Eläkeläisenä muutin maalle takaisin, rakennutin vaimoni kanssa omakotitalon Myrskylään, perustin yrityksen ja tein siinä some-viestintää ja markkinointia 8 vuoden ajan. 

Uudenmaan parhaan yrittäjäyhdistyksen puheenjohtaja 2020

Toimin tuolloin neljä vuotta yrittäjäyhdistyksen puheenjohtajana ja johdollani Myrskylän Yrittäjät nousi viiden parhaan yhdistyksen joukkoon koko maassa viestinnässä 2019. Seuraavana vuonna 2020 meidät valittiin vuoden parhaaksi yrittäjäyhdistykseksi Uudellamaalla. Siitä kerrotaan yrittäjien verkkosivuilla: https://www.yrittajat.fi/uutiset/myrskylan-yrittajat-paras-yrittajayhdistys/ 

Vuoden vapaaehtoistyöntekijä 2016

Olen tehnyt myös paljon vapaaehtoistöitä sosiaalisektorilla jopa niin, että minut valittiin vuoden vapaaehtoistyöntekijäksi vuonna 2016. Toimin tuolloin lasten, nuorten, vanhusten, päihderiippuvaisten ja seurakunnan parissa. Siitä teki jutun Seura: https://seura.fi/ilmiot/tarinat/arjen-sankari/ 

Minulla on kaupunkilaisen ja maalaisen kokemusta ja näkemystä, palkansaajan ja yrittäjän kokemusta ja sosiaalialan kokemusta. Uskoisin olevani hyvä kansanedustaja.

Haluan tehdä työtä turvallisen, oikeudenmukaisen, tasa-arvoisen ja luontoa ja ympäristöä kunnioittavan Suomen puolesta. Olen keskustan eduskuntavaaliehdokas Uudellamaalla. 

Täällä vielä vaaliesittelyni puolueeni verkkosivuilta:

 https://keskusta.fi/eduskuntavaalit-2023/ehdokkaat/uudenmaan-vaalipiiri/aku-eronen/

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Juoksun juhlaa 50. Lasse Viren hölkässä

Kortiston juhlatila

Insinööri Myrskylän kotiseutumuseolla