Brunssi näköalalla

Perheenjäsenen syntymäpäivän kunniaksi suuntasimme neljän aikuisen ja kahden lapsen voimin sunnuntaibrunssille Gustavelundiin. Brunssia oli meille suositeltu, mutta emme olleet osanneet odottaa, että ravintolasta oli suora näköala Tuusulanjärvelle. 

Brunssilla Gustavelundissa 5.3. Tuusulanjärven rannalla.
Aurinkoinen sunnuntaipäivä oli saanut liikkeelle hiihtäjiä, luistelijoita ja kävelijöitä, ja jopa jonkinlaisilla jääpurjehduslaudoilla menijöitä. Brunssin lomassa oli mukava tarkkailla menoa jäällä.
Itse brunssi oli niin runsas, että seuraavan kerran nälkä tuli vasta illalla. Alkupaloissa oli monipuolisia salaatteja, kalaa ja leikkeleitä, seurueen savolaisen riemastukseksi myös muikkuja. Lämpimästä pöydästä sai hakea lasten suosikkeja nakkeja ja lihapullia, munaa, pekonia ja herkullista chili con carnea. 
Vilkaisu jälkiruokapöytään kertoi, että on todellakin syytä jättää tilaa myös kakuille ja muille makeille houkutuksille.

Jälkiruokapöytä.

Istuimmekin pitkään ja hartaasti nauttien herkuista, maisemasta ja taustalla soittavan nuoren kitaristin musiikista. Asiakkaita oli paljon, mutta henkilökunta oli erittäin ystävällistä ja kiireettömän oloista. 
Suuren kiinalaisseurueen lisäksi huomasimme pöytää kiertämässä julkisuudesta tutun miehen, ministeri Kai Mykkäsen. Onnistunut elämys kaikin puolin.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aasialainen keittiö Kellokoskella

Board Game

Autoon renkaat